Brabant Asperge Genootschap

 

Lidmaatschap slager


Alle voordelen op een rijtje voor een lidmaatschap als Ambachtelijke Brabantse slager bij het Genootschap.


Contributie
De jaarcontributie bedraagt voor het lidmaatschap € 150,00 voor slagers.

Magazine
Jaarlijks verschijnt er weer een Aspergemagazine, waarin vermelding van uw bedrijfsgegevens, die u begin april een 100 exemplaren gratis worden toegezonden ( oplage 30.000 exemplaren ) ter verstrekking aan uw klanten.
Advertenties tegen ledenprijzen, hierbij ontvangt u meer exemplaren magazines voor uw klanten.

Website
Vermelding van uw bedrijfsgegevens op onze website www.brabantseasperge.nl  met mogelijk een doorkoppeling naar uw eigen site. Ook kunnen wij hier activiteiten opnemen die door u georganiseerd worden op de activiteiten pagina voor leden.
Op onze website is een aparte pagina speciaal voor slagers met prominent bovenaan de winnaar van de jaarlijkse verkiezing van "Dé lekkerste Brabantse Asperge ham".

Extra ledenpagina op de website
Een onderdeel van uw lidmaatschap is een standaard vermelding als lid op onze ledenpagina’s voor telers, restaurants en slagers. Wij bieden u de mogelijkheid voor het nemen van een extra informatiepagina voor uw bedrijf. Meer info.

Facebook
Tijdens het aspergeseizoen wordt veelvuldig hiervan gebruik gemaakt, waar ook u uw voordeel uit kunt halen.

Promotie
Mede gebruik maken van de promotie die wij maken voor o.a. de culinaire waarde van de Brabantse Asperge.

Uitverkoren door het Brabants Asperge Genootschap
De titel dragen ‘Uitverkoren door het Brabants Asperge Genootschap’ wat staat voor kwaliteit. Het verkrijgen van een gevelbordje van het BAG

Dé lekkerste Brabantse Asperge ham
Het gratis mee mogen doen aan de verkiezing van ‘Dé lekkerste Brabantse Asperge ham“ die, zoals gebleken, een zeer grote publiciteitswaarde voor uw bedrijf kunnen hebben.

Evenementen van het Genootschap
Uitnodiging voor diverse evenementen tegen gereduceerde prijzen, o.a.
- aspergewijn verkiezing
- openingsdiner
- seizoensafsluiting
Met name deze evenementen, geven u de gelegenheid om contacten uit te wisselen met restaurants, telers en potentiële klanten.

Promotiemateriaal
Het verkrijgen van promotiemateriaal zoals het magazine, folder, poster e.d. wat een extra toegevoegde waarde kan hebben naar uw klanten.

Wijnproeverij
Ieder jaar organiseert Het Brabants Asperge Genootschap, een wijnproeverij tot de uitverkiezing van Brabantse asperge-wijn.

Vlaggen, deurschildjes, spandoeken, baniervlaggen,  ed.
Wij hebben diverse reclame-materialen van het Brabants Asperge Genootschap ter aankleding van uw bedrijf zodat uw gasten buiten al kunnen zien dat u voor kwaliteit staat. Zie verder onze website.

Zoals u ziet kunt u, indien u actief bent, optimaal profiteren van uw lidmaatschap.

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden als lid slager van het Brabants Asperge Genootschap en profiteren van alle voordelen van het lidmaatschap?

klik dan hier: aanmelden lidmaatschap