Brabant Asperge Genootschap

 

Lidmaatschap teler


Alle voordelen op een rijtje van het lidmaatschap als aspergeteler bij het Brabants Asperge Genootschap.

Magazine
Jaarlijks verschijnt er weer een Aspergemagazine, waarin vermelding van uw bedrijfsgegevens, die u begin april een 250 exemplaren gratis worden toegezonden ( oplage 30.000 exemplaren ) ter verstrekking aan uw klanten. Meer exemplaren ontvangt u bij deelmane aan het magazine.

Website
Vermelding van uw bedrijfsgegevens op onze website www.brabantseasperge.nl  met mogelijk een doorkoppeling naar uw eigen site. Ook kunnen wij hier activiteiten opnemen die door u georganiseerd worden.

Extra ledenpagina op de website
Een onderdeel van uw lidmaatschap is een standaard vermelding als lid op onze ledenpagina’s voor telers en restaurants. Wij bieden u de mogelijkheid voor het nemen van een extra informatiepagina voor uw bedrijf. Meer info.

Facebook
Tijdens het aspergeseizoen wordt veelvuldig hiervan gebruik gemaakt, waar ook u uw voordeel uit kunt halen.

Promotie
Mede gebruik maken van de promotie die wij maken voor o.a. de culinaire waarde van de Brabantse Asperge.

Uitverkoren door het Brabants Asperge Genootschap
De titel dragen ‘Uitverkoren door het Brabants Asperge Genootschap’ wat staat voor kwaliteit. Het verkrijgen van een gevelbordje van het BAG

Competities speciaal voor telers
Het mee mogen doen / uitnodiging voor de verkiezing van:
- De eerste Asperges van de koude grond
- Proeverij van dé lekkerste asperge

Jaarlijkse loofverbranding
Educatieve bijeenkomst voor telers van het genootschap, de gelegenheid om met collega-aspergetelers bij te praten en van gedachte te wisselen, waarbij ieder jaar interessante sprekers worden uitgenodigd.
Een onderdeel van uw lidmaatschap is het gratis bijwonen, voor 2 personen, van de Loofverbranding.

Opening- en slotdiner
Uitnodiging voor opening- en slotdiner tegen gereduceerde prijzen.
Met name deze evenementen, geven u de gelegenheid om contacten uit te wisselen met uw collega restaurants en potentiële gasten.

Promotiemateriaal
Het verkrijgen van promotiemateriaal zoals het magazine, folder, poster e.d. wat een extra toegevoegde waarde kan hebben naar uw klanten.

Wijnproeverij
Ieder jaar organiseert Het Brabants Asperge Genootschap, een wijnproeverij tot de uitverkiezing van Brabantse asperge-wijn. Door de uitverkoren wijn, waar veel publiciteit aangegeven wordt, uw klanten aan te bieden, onderscheidt u zich van niet leden.

Vlaggen, deurschildjes, spandoeken, baniervlaggen,  ed.
Wij hebben diverse reclame-materialen van het Brabants Asperge Genootschap ter aankleding van uw bedrijf zodat uw gasten buiten al kunnen zien dat u voor kwaliteit staat. Zie verder onze website.


Zoals u ziet kunt u, indien u actief bent, optimaal profiteren van uw lidmaatschap.