Brabant Asperge Genootschap

 

Brabants Asperge Genootschap overhandigd cheque aan Stichting Tim Schijndel

Cheque Aan Stichting Tim

 

Asperge promotie en maatschappelijke betrokkenheid.

Het Brabants Asperge Genootschap promoot al bijna 30 jaar de Brabantse asperge en ieder jaar wordt er door ons een charitatieve instelling onder de aandacht gebracht.
Eerder waren dit de stichtingen ALS; PHA; Hulphond; Muziekids; Met je Hart; WensAmbulance Brabant en in het voorgaande aspergeseizoen was de keuze gevallen op de stichting Tim Schijndel.
Recent is door de voorzitter van het Genootschap; Chris Dekkers en Peer Wouters; oud bestuurslid en lid van de raad van advies de cheque uitgereikt aan Astrid Meulenbroek; voorzitter van de Stichting Tim Schijndel.

Stichting Tim

Stichting TIM Schijndel is een project die kleinschalig ontwikkelingsgerichte stimulering en begeleiding biedt aan kinderen met een beperking. Door gespecialiseerde 1 op 1-begeleiding en het zorgvuldig creëren van de juiste omgeving, wordt ieder kind gestimuleerd zich optimaal te ontwikkelen. Binnen het concept staan terugkerende contacten tussen kinderen met en zonder een beperking centraal: “Kinderen leren van kinderen”. Een doel dat ze realiseren door zich te vestigen binnen Educatief Basiscentrum Icarus in Schijndel. Stichting TIM Schijndel brengt kinderen met een beperking daardoor weer midden in de maatschappij.

Meer info over de Stichting Tim Schijndel:    www.stichtingtim.nl