Brabant Asperge Genootschap

 

Aspergerestaurant 2021 van het Brabants Asperge Genootschap

Traditioneel is jaarlijks de verkiezing van het asperge restaurant van het Brabants Asperge Genootschap. Door de Corona pandemie en de sluiting van de Horeca is de winnaar van het vorige aspergeseizoen, doorgeschoven naar het aspergeseizoen 2021.

Nu er enige verruiming is in de maatregelen en de Horeca weer beperkt open mag, is door de voorzitter van het Brabants Asperge Genootschap alsnog de wisseltrofee met oorkonde uitgereikt aan Roy Tweedy van Restaurant de Rooise Boerderij.

Rooise Boerderij Asperge Restaurant 2021

Op de foto:
De voorzitter van het Genootschap Chris Dekkers, sous-chef Harm van der Pol, chef-kok Willem van de Ven en eigenaar-gastheer Roy Tweedy.

Voor "Het Aspergerestaurant 2021” van het Brabants Asperge Genootschap gaat U naar:

Restaurant de Rooise Boerderij

Roy en Bianca Tweedy
Schijndelseweg 2
5491 TB Sint-Oedenrode
Tel. 0413-474901
www.derooiseboerderij.nl

 


Zij waren gezamenlijk voor deze titel genomineerd met:

Heerlyckheid (2)

Het team van Herberghe In de Heerlyckheid:
sous-chef Rick Claessen, Brigitte en Leon Barends en gastheer-sommelier Rick Martens.

Herberghe in de Heerlyckheid

Brigitte en Leon Barends

Stationstraat 113
5751 HD Deurne
Tel. 0493-321654


www.indeheerlyckheid.nl

Jan En Frank In Tuin (2)

Brasserie Lieveling

Jan van de Moosdijk en Frank Groeneweg

Hoofdstraat 96
5481 AJ Schijndel
Tel. 073-5494747

www.brasserielieveling.nl

In het magazine “Brabantse Asperges, van Kop tot Kuntje de Lekkerste” editie 2021, wat bij onze aangesloten aspergetelers, restaurants, slagers en horecaopleidingen verkrijgbaar is, staat een reportage van deze jaarlijkse verkiezing.