Brabant Asperge Genootschap

 

Seizoens afsluiting 2017

Het Brabantse aspergeseizoen 2017 is weer afgesloten met de traditionele

"HOUDOE ASPERGE"

Ditmaal was het Genootschap te gast in restaurant D'n Halder te Hoeve.

DSC05202 (2)
 

De witte en zwarte brigade onder leiding van Randy Mollen van restaurant D'n Halder heeft er een bijzondere avond van gemaakt voor de leden van het Brabants Asperge Genootschap. Er is een verrassend zes gangen menu geserveerd met de asperge in de hoofdrol en als begeleider bij het menu is genoten van de Brabantse aspergewijn 2017, de Col Reale Bianco van Mulders Wijnkopers uit Valkenswaard.

DSC05248

Er zijn diverse nieuwe leden geïnaugureerd met de ledenspeld en het lint met medaille voor de vijfjaarsleden.

DSC05289

Ook is op deze avond Gerard van Loon, product manager van The Greenery benoemd tot Lid van verdienste van het Brabants Asperge Genootschap. Gerard en zijn vrouw vertrekken in het najaar naar het zuiden van Italië waar ze samen een Bed en Breakfast gaan beginnen.

Brigade D'n Halder DSC05309

Na het bedanken van de witte en zwarte brigade is door de voorzitter het "Bouquet d'Asperge" uitgereikt aan Randy Mollen en zijn vrouw als blijk van waardering voor de geweldige verzorging van de avond.

Het Brabants Asperge Genootschap kan weer terug kijken op een zeer bijzondere afsluiting van het Brabantse Aspergeseizoen 2017.