Loading...

Magazine Brabantse asperges

Jaarlijks brengt het Brabants Asperge Genootschap, geheel in eigen beheer een glossy magazine uit:

Brabantse Asperges, van kop tot kuntje dé lekkerste

De nieuwe uitgave wordt rond 1 april, voorafgaand aan het ieder nieuw aspergeseizoen, verspreidt via de bij het genootschap aangesloten aspergetelers, restaurants, slagers, horeca opleidingen en bij de Brabantse VVV kantoren.

Wilt u zich als bedrijf ook presenteren in het magazine?
Neem dan contact op met ons secretariaat.

Wilt u meer informatie over het Brabants Asperge Genootschap

Waaier magazine tm 2022.pngDe komende uitgave van het magazine:

Brabantse Asperges, van kop tot kuntje dé lekkerste

is
afgeleverd bij de drukker.
De verspreiding is vanaf 3 april
Dan zal dit jaarlijkse glossy magazine vol wetenswaardigheden weer verkrijgbaar zijn bij
alle aspergetelers en restaurants aangesloten bij het Brabants Asperge Genootschap.



 Hieronder vindt u de voorgaande jaargangen.

Voorblad Magazine 2022 (165X233).jpg  uitgave 2022

  aantal pagina's :

  oplage: 30.000 expl.

  bekijk deze uitgave

 

Voorblad 2021 

  uitgave 2021

  aantal pagina's : 52

  oplage: 30.000 expl

  bekijk deze uitgave

Voorblad Magazine 2020 

   uitgave 2020

  aantal pagina's : 60

  oplage: 30.000 expl

  bekijk deze uitgave 

 

Voorblad 2019 (1)    uitgave 2019

  aantal pagina's : 60

  oplage: 30.000 expl

 

Voorblad Magazine 2018 

  uitgave 2018

  aantal pagina's : 80

  oplage: 30.000 expl

 

  bekijk deze jubileum uitgave

 

 

Voorblad Magazine 2017 

   uitgave 2017

  aantal pagina's : 52

  oplage: 30.000 expl

 

1.jpg

   uitgave 2016

  aantal pagina's : 52

  oplage: 25.000 expl

  bekijk deze uitgave

 

BAG2015.jpg    uitgave 2015

  aantal pagina's : 52

  oplage: 22.500 expl

  bekijk deze uitgave

Voorblad 2014   uitgave 2014

  aantal pagina's : 52

  oplage: 22.500 expl

 

Magazine Voorkant 2013 (453x 640)   uitgave 2013

  aantal pagina's : 40

  oplage: 22.500 expl

 
Voorpagina 2012   uitgave 2012

  aantal pagina's : 40

  oplage: 20.000 expl

 

De nieuwe uitgave wordt rond 1 april, voorafgaand aan het ieder nieuw aspergeseizoen, verspreidt via de bij het genootschap aangesloten aspergetelers, restaurants, slagers, horeca opleidingen en bij de Brabantse VVV kantoren.

Wilt u zich als bedrijf ook presenteren in het magazine?
Neem dan contact op met ons secretariaat.

Top