Loading...

Winnaar Scholen Kookwedstrijd

Op woensdag 15 mei 2019 heeft onder auspiciƫn van het Brabants Asperge Genootschap en met sponsoring van o.a. Sligro Food Group Nederland en The Greenery weer de asperge-kookwedstrijd voor horecastudenten plaatsgevonden. Dit jaar was de plaats van handeling ROC Mondriaan te Den Haag, waar de deelnemers en hun begeleiders bijzonder gastvrij werden ontvangen.
Er werd gestreden om de Sligro-trofee door 9 teams van twee personen, welke als team gezamenlijk en geheel zelfstandig aan deze wedstrijd hebben deelgenomen.

Meer info over deze dag:

Scholen Kookwedstrijd 2019

De asperge-kookwedstrijd voor horecastudenten was ook in 2018 van hoog niveau, de Sligro-trofee is dit jaar wederom gewonnen door het team van ROC van Amsterdam uit Amsterdam met als deelnemers:

Jet Loos en Job Herlaar


ROC van Amsterdam Amsterdam

Da costastraat 60, 1053 ZP Amsterdam

Tel. 020-5791600

www.rocva.nlplaatje


Op woensdag 15 mei 2019 heeft onder auspiciĆ«n van het Brabants Asperge Genootschap en met sponsoring van o.a. Sligro Food Group Nederland en The Greenery weer de asperge-kookwedstrijd voor horecastudenten plaatsgevonden. Dit jaar was de plaats van handeling ROC Mondriaan te Den Haag, waar de deelnemers en hun begeleiders bijzonder gastvrij werden ontvangen.
Er werd gestreden om de Sligro-trofee door 9 teams van twee personen, welke als team gezamenlijk en geheel zelfstandig aan deze wedstrijd hebben deelgenomen.

Meer info over deze dag:

Scholen Kookwedstrijd 2019Horeca Opleidingen

Klik in het kaartje op de horeca opleiding naar uw keuze voor meer informatie, of zoek in de lijst hieronder.

Hieronder vindt u de horeca opleidingen aangesloten bij het Brabants Asperge Genootschap. Zij bieden de leerlingen samen met het Brabants Asperge Genootschap speciale aandacht in de opleiding voor de verwerking en bereiding van de asperge.

Koning Willem l College

Vlijmenseweg 2, 5223 GW ’s-Hertogenbosch
Tel. 073-6249540
www.kw1c.nl

SG De Rooi Pannen Breda

Fellenoordstraat 93, 4811 TH Breda
Tel. 076-5001800
www.derooipannen.nl

Top