Loading...

logo-beleving-2.jpg


Ervaar en beleef de passie waarmee chefkok Ton van Melis uw gerechten bereidt. Zijn creativiteit en smaakontwikkeling komt vanuit een culinair hart dat zijn oorsprong diep geworteld ziet in de liefde voor het goede en "Bourgondische leven".

Proef daarin de betrokkenheid en het thuisgevoel voor de "Familia"! Laat u meenemen in dit bijzondere "thuiskomen" dat gastvrouw Mirjam van Melis met haar "zwarte brigade" vorm geeft in een spontaan en ongedwongen contact. Schroom niet voor hilariteit, humor, kritiek of zwijgen. Lach, huil, zoen en voel u thuis waardoor uw verblijf een unieke beleving wordt in ons restaurant "De Beleving".

DSC_0251 (640x 428)

 

 

DSC04158

Wij zijn door het Brabants Asperge Genootschap uitgeroepen tot het:

"Beste asperge Restaurant 2013"

 

Algemene gegevens

Naam
Restaurant de Beleving
Chefkok
Ton van Melis
Gastheer / Gastvrouw
Mirjam van Melis
Adres
Voordeldonk 81
Plaats
Asten
Telefoon
0493-697691

Openingstijden

Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.


Sluitingsdagen

Maandag en dinsdag zijn onze sluitingsdagen met uitzondering van de feestdagen.


Type keuken

De smaak en ambachtelijkheid van de gerechten uit de keuken van Ton worden gekenmerkt door het gebruik van verse producten zoveel mogelijk uit eigen streek. De asperges voor restaurant de beleving worden dagelijks vers gestoken geleverd door aspergeteler Wim Heijligers uit Asten.


Extra's

Witte Goud, hét bier voor bij Asperges!

Waar voorheen enkel fruitige wijnen geadviseerd werden bij de diverse aspergegerechten, wordt 2016 het jaar van bier.

Foto Ton En Wim Witte Goud (2)


Witte Goud is een initiatief van chefkok Ton van Melis (eigenaar van Restaurant de Beleving) en aspergeteler Wim Heijligers uit Asten. Restaurant de Beleving is in 2013 uitgeroepen tot het beste Aspergerestaurant van Nederland door het Brabantse Aspergegenootschap, en de asperges van Wim Heijligers worden al twee jaar op rij bekroond tot 2e beste asperges van Nederland. De heren zijn beide enorm bierliefhebber en vonden het tijd voor een bier dat in eerste instantie smaakvol, kwalitatief en doordrinkbaar was maar vooral mooi te combineren was met klassieke aspergegerechten. Het bier zou frisse aroma’s en tonen moeten hebben, een milde bitterheid en een zacht moutige afdronk. Door de samenwerking te zoeken met drankengroothandel Multi Bier kwamen zij uit bij een bestaand blond bier van 7% alc. vol. van Brouwerij van Steenberge.
Omdat het oog ook gestreeld wil worden hebben zij dit bier gerestyled naar een zeer toepasselijke naam; Witte Goud. Een lust voor het oog, een heerlijk smaakvol, doordrinkbaar bier en bovenal hét bier voor bij Asperges. Witte Goud is exclusief verkrijgbaar bij diverse slijterijen in Nederland en wordt verdeeld door Multi Bier.

Het bier zou frisse aroma’s en smaken moeten hebben, een milde bitterheid en een zacht moutige afdronk. Door de samenwerking te zoeken met drankengroothandel Multi Bier kwamen zij uit bij een bestaand blond bier van 7% alc van Brouwerij van Steenberge. Omdat het oog ook gestreeld wil worden hebben zij dit bier gerestyled naar een zeer toepasselijke naam; Witte Goud. Een lust voor het oog, een heerlijk smaakvol, doordrinkbaar bier en bovenal hét bier voor bij Asperges. Witte Goud is verkrijgbaar bij diverse slijterijen in Nederland en wordt geschonken bij De Beleving in Asten.


Overige kenmerken

Wij zijn door het Brabants Asperge Genootschap uitgeroepen tot het:

 "Beste asperge Restaurant 2013" 


Parkeren

Wij bieden u volop parkeergelegenheid.


Betaalmogelijkheden

PIN
cash
mastercard
visa
Top