Loading...

 logo-final.jpg

Hotel-restaurant “In den Verdwaalde Koogel”


Hotel-restaurant In den Verdwaalde Koogel vindt u in het oude centrum van de vestingstad Heusden.
In een monumentaal pand uit 1620, kunt u zowel in het restaurant als op het terras, genieten van internationale producten uit een eigentijdse keuken, bereidt onder leiding van chef-kok Rob Engel.
Het hotel heeft 6 standaard hotelkamers en 5 luxe kamers, zodat u uw verblijf bij Monique en Auke Rauwerda, eigenaars en vooral gastvrouw en gastheer, kunt verlengen.
Met uitzicht op de Vismarkt en de jachthaven heeft u eigenlijk alles bij de hand om in korte tijd in andere sferen te komen.
In den Verdwaalde Koogel heeft in de afgelopen 35 jaren een reputatie opgebouwd op het terrein van gastvrijheid en is er steeds in geslaagd gasten aan te trekken uit de verre omgeving. Door constante kwaliteit, een gevarieerd aanbod en vooral met redelijke prijzen die u het gevoel geven echt gast te zijn.
Wat dat betreft hoeft u zich bij ons niet verdwaald te voelen, zeker als u weet dat u omringd wordt door schilderijen van de Heusdense kunstenaar Clemens Briels.

In Den Verdwaalde Koogel

Algemene gegevens

Naam
Restaurant In den Verdwaalde Koogel
Chefkok
Rob Engel
Gastheer / Gastvrouw
Auke en Monique Rauwerda, eigenaar/eigenaresse
Adres
Vismarkt 1
Plaats
Heusden
Telefoon
0416-661933
Website

Openingstijden

Keuken geopend van 12.00-21.00 uur.


Sluitingsdagen

Maandag en dinsdag vaste sluitingsdag.


Type keuken

Internationale keuken


Extra's

In de aspergetijd serveren wij heerlijke asperge gerechten.

 

IMG_1334    P1140536


Overige kenmerken

In den verdwaalde koogel is gesitueerd in een monumentaal pand uit 1620, centraal gelegen in de vestingstad Heusden en is uitstekend bereikbaar via autoweg en vaarroute. Combineer een bezoek aan het mooie Heusden met een heerlijke lunch, diner en/of overnachting bij in den verdwaalde koogel.  


Parkeren

Betaald parkeren op de Vismarkt, of gratis in de nabije omgeving.


Betaalmogelijkheden

PIN
cash
mastercard
visa
american-express
vvv
Top