Loading...

Logo Silva Dunes.jpg


In april 2019 opende restaurant Silva Dunes in Drunen haar deuren met aan het hoofd van de keuken chef Theo Wolters. Een ruim, licht, restaurant met een rustige inrichting, en bij mooi weer wordt er gebruik gemaakt van het prachtige terras op het zuiden, voorzien van 4 reusachtige parasols. Aansluitend aan het terras heeft het restaurant een kruidentuin, waar de kruiden vers worden geplukt en verwerkt in de gerechten.

Inmiddels 4 jaar later heeft Silva Dunes een mooie kring van gasten opgebouwd. Dat Silva Dunes zeer gewaardeerd en op de goede weg is, blijkt niet alleen uit het aantal gasten dat het restaurant bezoekt, maar ook uit de waardering van de onlangs verschenen recensie “Over de Tong”, van het Brabants Dagblad, met een 8,2! Hier zijn wij uiteraard bijzonder trots op en ons team zeer dankbaar voor!
Sinds kort is Restaurant Silva Dunes lid van Euro-Toques. Euro-Toques is een vereniging, in 1986 opgericht door Paul Bocuse***, waarbij alle aangesloten chefs staan voor ambacht, kwaliteit, pure natuurzuivere producten van topkwaliteit, duurzaamheid. Alle leden leven de Code van Eer na. Code van Eer houdt in dat leden uitsluitend gebruik mogen maken van natuurlijke, bij voorkeur streek- en seizoengebonden producten. Bij restaurant Silva Dunes wordt gewerkt met mooie regionale producten, wordt met passie gekookt en is het ongedwongen genieten van heerlijke eerlijke gerechten. De gerechten worden aangevuld met mooie bijpassende wijnen van De Heeren van Heusden. En over regionale producten gesproken, het aspergeseizoen is gestart. Theo zorgt, samen met de plaatselijke aspergekweker, voor smaakvolle asperge-gerechten!


Restaurant Silva Dunes vooraanzicht.jpeg

Algemene gegevens

Naam
Restaurant Silva Dunes
Chefkok
Theo Wolters
Gastheer / Gastvrouw
Marijke Wolters
Adres
Aalbersestraat 3
Plaats
Drunen
Telefoon
0416-851097

Openingstijden

woensdag t/m zondag 11:00 - 23:00


Sluitingsdagen

Maandag en Dinsdag (Behalve feestdagen)


Type keuken

Wij presenteren bijzondere gerechten die u, kwalitatief én in presentatie, echt laten genieten. Waarbij Silva Dunes zoveel mogelijk gebruik maakt van regionale producten.


Extra's

Restaurant Silva Dunes interieur (2).jpegRestaurant Silva Dunes interieur 2 (2).jpeg
asperge gerecht Silva Dunes (LR).jpgRestaurant Silva Dunes gerecht.jpeg

Ons restaurant heeft vanaf eind april menu’s op de kaart staan met asperges in de hoofdrol.


Overige kenmerken

Winnaar aspergerestaurant 2023 (WEB).jpgRestaurantprijs 2023 (WEB).jpg

In 2023 is restaurant Silva Dunes uitgeroepen tot het:

 "Asperge Restaurant 2023"   van het Brabants Asperge Genootschap.


Asperges Silva Dunes (002).jpgLogo EuroToques.jpgrestaurant Silva Dunes is lid van:

Euro-Toques


meer info
Parkeren

U kunt bij het restaurant of op de parkeerplaats voor de supermarkt (blauwe schijf) parkeren.


Betaalmogelijkheden

PIN
cash
mastercard
visa
Top