Loading...

Sponsor worden

Wordt sponsor en meldt u aan via info@brabantseasperge.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwsfeiten rond de brabantse asperge, abonneer je op onze nieuwsbrief,

Sponsoren

  logo-van-driegroup.png

  De VanDrie Group levert haar kalfsvlees over de gehele wereld, maar de VanDrie Group is nog altijd gebouwd op de beste familietradities. De groep vormt met meer dan 25 bedrijven de grootste kalfsvleesintegratie in de wereld.

  www.vandriegroup.nl  sligro-logo-250x198.jpg

  Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. 

  Met 46 zelfbedieningsgroothandels, 10 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten. Zij kunnen rekenen op een deskundige en betrokken partner die persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Een partner die met kwaliteitsproducten een groot en groeiend marktsegment aan zich weet te binden.

  De 46 zelfbedieningsgroothandels van Sligro werken in hun eigen regio. Elke vestiging biedt een landelijk en compleet assortiment. Klanten zijn op elke locatie verzekerd van een sterke mix van A-merken en exclusieve (eigen) merken.  logo-greenery-181x46-.jpg


  The Greenery is een internationaal groente- en fruitbedrijf. The Greenery levert en distribueert jaarrond een compleet en dagvers assortiment groente en fruit. Onze klanten zijn internationale supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Deze klanten belevert The Greenery vanuit een value-for-money-gedachte. De klant krijgt de goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Om dit te bereiken streeft het bedrijf naar zo laag mogelijke kosten in de gehele keten.

  www.thegreenery.com


  logo-livar-181x131-.jpg


  Het Limburgse Kloostervarken.


  Smaak als beloning voor goede zorg. Sinds het Livarvarken in 1999 door vijf Limburgse varkensboeren is bedacht, heeft het varken altijd in het teken gestaan van een onderscheidende smaak en vleeskwaliteit en een vorm van dierhouderij, die rekening houdt met het natuurlijke gedrag en leefomgeving van het varken, dat zich uit in maximaal dierenwelzijn.


  De combinatie van granen, bijzondere rassen en het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een uniek product. De varkens van Livar doen zeer zeker niet onder voor de beste scharrelvarkens uit Spanje of Italië. Livarvlees is ambachtelijk, eerlijk en lekker!

  www.livar.nl


  logohollandia-logo-181x91-.jpg


  Hollandia, zuivelproducten met een toegevoegde waarde.


  Als vakman of -vrouw ben je alleen tevreden met het beste resultaat, dus kies je voor natuurlijke, hygiënische producten die aan de hoogste smaak- en kwaliteitseisen voldoen. Hollandia, als nationaal referentiemerk voor zuivelproducten, deelt die ambitie met je zodat je in het volste vertrouwen je talenten kunt ontplooien en je klanten het beste van jezelf kunt bieden.

  www.hollandia.nl


  logo-carlsiegert-181x87-.jpg

  De familie Siegert brengt al sinds 1776 bakkers en molenaars voort. In 1891 vestigde de overgrootvader van Carl Siegert zich als brood- en banketbakker in Harmelen. Het bedrijf voert sinds 1991 het predicaat Hofleverancier. In 1997 nam Carl Siegert het bedrijf van zijn vader over en zette hij een andere koers uit. Hij richtte de broodproductie helemaal op de horeca. In 2004 werd de gloednieuwe bakkerij aan de rand van het dorp in gebruik genomen. Daar gaan traditie en techniek hand in hand.

  www.carlsiegert.com


  logo-jong-food.jpg


  De ambachtelijke wijze van produceren hebben ze bij Jong Food niet van een vreemde. De vader van de huidige directie, Koen de Jong en zijn broer Bart de Jong, nam als derde generatie in de jaren 80 de slagerij van zijn ouders over en breidde zijn zaak uit met nog twee vestigingen. Guus de Jong zag ruimte in de markt voor ambachtelijke producten van topkwaliteit die op grotere schaal konden worden geproduceerd, zodat de prijs bijzonder aantrekkelijk kon worden gehouden. Die filosofie hanteren de beide zoons nu nog steeds. In de onlangs flink uitgebreide productieruimte bereiden de 20 mensen van het bedrijf (Koen de Jong: ‘goed opgeleide koks, geen productiemedewerkers’) wekelijks 50.000 liter soep, uiteraard volgens de normen in het kader van HACCP en IFS.

  www.jongfood.nl


  logo-gb-vishandel.png


  Wij zijn uitgegroeid tot een gerennomeerd leverancier voor de horeca in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg. Wij leveren een zeer breed assortiment in vis, schaal- en schelpdieren, vleesproducten en bijproducten. Kenmerkend voor ons is dat wij de producten kraakvers leveren aan de klant.  De producten komen 's nachts binnen, worden naar wens van de klant verwerkt tot het eindproduct en worden diezelfde dag nog geleverd.


  Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Contact met onze klanten vinden we erg belangrijk. Onze medewerkers staan u graag te woord aan de telefoon. Daarnaast komen onze vertegenwoordigers indien gewenst persoonlijk langs bij u als klant. Vishandel G&B denkt graag met u mee!

  www.vishandelgb.nl  logo-horeca-groothandel-tilburg.jpg


  Horeca Groothandel Tilburg totaalleverancier in Noord-Brabant


  Al 35 jaar zijn wij dé Noord-Brabantse groothandel voor kleine en middelgrote horecabedrijven, maar ook voor retailers en foodgroothandels. Ons assortiment is breed genoeg om een totaalleverancier te zijn. 


  HGT, zoals onze klanten ons noemen, is een bezorggrossier. Wij leveren alle benodigdheden aan cafetaria, sportclub, bedrijfsrestaurant, instellingskeuken, lunchroom, restaurant, slagerij, bakkerij, groentewinkel en verwerkers in de groenten- of vleessector. 


  Landelijk leveren wij een gespecialiseerd assortiment aan aspergeboerderijen, landwinkels en delicatessenzaken.


  Versproducten leveren wij van onze vaste partners: Excellent AGF, Wylax visspecialiteiten, Bakkerij Floor van Lieshout, Zuivelgroothandel Kroon en Van Olphen Vleesgroothandel. 


  Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons of bij u in de zaak met een van onze verkoopadviseurs neem dan contact met ons op.

  www.hgt-tilburg.nl


Top