Sponsoring

Fijn dat u erover denkt om sponsor of donateur te worden...

Wilt u graag een bijdrage leveren aan 'de Brabantse Asperge' als cultuur erfgoed? Daar zijn we ontzettend blij mee. Meld je aan via onderstaand formulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op omtrent de mogelijkheden.
  Sponsor image

  Sponsoren

  Van gelder groente & Fruit

  Van Gelder groente & fruit is een oer-Hollandse, maar toch hypermoderne AGF-leverancier. Met ruim 350 gepassioneerde medewerkers voorzien wij de horeca dagelijks van de meest verse groente en fruit. Wij brengen telers en klanten met elkaar in verbinding en realiseren de hoogste omloopsnelheid in de markt. Zo bent u altijd verzekerd van dagverse producten.

  www.vangeldernederland.nl

  Sligro

  Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Met 46 zelfbedieningsgroothandels, 10 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten. Zij kunnen rekenen op een deskundige en betrokken partner die persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Een partner die met kwaliteitsproducten een groot en groeiend marktsegment aan zich weet te binden.

  De 46 zelfbedieningsgroothandels van Sligro werken in hun eigen regio. Elke vestiging biedt een landelijk en compleet assortiment. Klanten zijn op elke locatie verzekerd van een sterke mix van A-merken en exclusieve (eigen) merken.

  www.sligro.nl

  Horeca groothandel Tilburg B.V.

  Al 35 jaar zijn wij dé Noord-Brabantse groothandel voor kleine en middelgrote horecabedrijven, maar ook voor retailers en foodgroothandels. Ons assortiment is breed genoeg om een totaalleverancier te zijn. HGT, zoals onze klanten ons noemen, is een bezorggrossier. Wij leveren alle benodigdheden aan cafetaria, sportclub, bedrijfsrestaurant, instellingskeuken, lunchroom, restaurant, slagerij, bakkerij, groentewinkel en verwerkers in de groenten- of vleessector. Landelijk leveren wij een gespecialiseerd assortiment aan aspergeboerderijen, landwinkels en delicatessenzaken. Versproducten leveren wij van onze vaste partners: Excellent AGF, Wylax visspecialiteiten, Bakkerij Floor van Lieshout, Zuivelgroothandel Kroon en Van Olphen Vleesgroothandel.

  Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons of bij u in de zaak met een van onze verkoopadviseurs neem dan contact met ons op.

  www.hgt-tilburg.nl

  Wist u dat...

  De asperge een eigen aspergemuseum heeft.

  Heb je een vraag? of wil je je opgeven voor de Asperge Wijnverkiezing?

  Laat je bericht of aanmelding achter via het onderstaande formulier, dank.