Asperge met garnalen en couscoussalade


4 personen

Ingredienten
  • 4 gekookte asperges
  • 2 eetlepels vinaigrette dressing
  • 200 gram gekookte of gewelde couscous
  • 12 gekookte, gepelde garnalen
Nieuws image
Stap 1

Marineer de asperges een uurtje in de vinaigrette.

Stap 2

Kook of wel de couscous volgens de gebruiksaanwijzing, spoel af met lauw water en laat goed uitlekken.
Haal de asperges uit de vinaigrette en maak daarmee de couscous aan.

Stap 3

Verdeel de couscoussalade over vier borden.
Draai de garnalen om de asperges en leg ze op de couscous.
Garneer met plakjes gedroogde bietjes en rock chives.

Recepten

Witlofsalade met quacamole, groene asperges en Seranoham

Klop de slagroom lobbig (yoghurtdikte) en roer er de appelazijn, mosterd, olie, peper en zout doorheen tot een dressing. Zet dit weg in de koelkast.[...]

Aspergesoufflé met Hollandse garnalen en zeekraal

Haal de pomodori-tomaten uit de olie en snijd deze in blokjes. Verwarm 1 eetl. olie in een koekenpan, samen met de ui en de asperges tot ze glazig za[...]

Asperges met krabkoekjes en tartaarsaus

Bereiding tartaarsaus: Roer de ingrediënten goed door elkaar en zet de saus weg in de koelkast.[...]

Alles recepten

Wist u dat...

Een bodemtemperatuur van +/- 20º optimaal is voor de groei.

Heb je een vraag? of wil je je opgeven voor de Asperge Wijnverkiezing?

Laat je bericht of aanmelding achter via het onderstaande formulier, dank.