4 personen
- 2 kg. asperges AA
- 400 gr. gekookte achterham
- 400 gr. krielaardappeltjes
- 125 gr roomboter
- 8 eieren, hardgekookt
- 8 takjes gehakte peterselie
- Zout naar smaak
Schil de asperges en kook deze in 5 minuten gaar
Laat ze 10 minuten zachtjes doorgaren, van het vuur af.
Kook de krielaardappeltjes gaar.
Maak de hardgekookte eieren fijn en verwarm ze in de gesmolten boter.
Zet de borden warm, dresseer de asperges en hierop de ham.
Serveren met de warme boter + ei en de aardappeltjes.
Verwarm de room met het snijbonensap en laat daarin de gelatine oplossen. Giet in de gewenste vormpjes en laat opstijven. Blancheer de gesneden snijbo[...]
Schil de asperges bewaar de koppen voor garnering en snijd ze in lange dunne reepjes, van 2 x 2 mm. Leg deze ongeveer 4 uur in het zoet/zuur. Zet de s[...]
Meng 20 gram misopasta met een druppeltje olie en water zodat de massa smeerbaar wordt. Smeer de pasta uit over de asperges, leg ze naast elkaar in ee[...]