4 personen
- 8 à 12 gekookte AA asperges
- 12 à 16 stuks ravioli, gevuld met garnaal of crab
- 50 gr. Hollandse garnalen
- 1 dl. Hollandaise saus
- 1 dl. room
- 1 bakje Tahoon cress
- Zout
Kook de raviolis volgens gebruiksaanwijzing in gezouten water gaar.
Verwarm de Hollandaise saus en room, doe dit in een slagroomspuit, doe er een gaspatroon bij, schud en houd warm “au bain-marie”.
Opmaak:
Haal de asperges en ravioli uit het kookvocht.
Schep ze op voorverwarmde borden.
Spuit er de Hollandaise espuma bij, strooi er garnaaltjes en desgewenst wat julienne gesneden truffel over.
Garneer met Tahoon cress.
Verwarm de room met het snijbonensap en laat daarin de gelatine oplossen. Giet in de gewenste vormpjes en laat opstijven. Blancheer de gesneden snijbo[...]
Schil de asperges bewaar de koppen voor garnering en snijd ze in lange dunne reepjes, van 2 x 2 mm. Leg deze ongeveer 4 uur in het zoet/zuur. Zet de s[...]
Meng 20 gram misopasta met een druppeltje olie en water zodat de massa smeerbaar wordt. Smeer de pasta uit over de asperges, leg ze naast elkaar in ee[...]