Ravioli met asperges, garnalen en Hollandaise espuma


4 personen

Ingredienten
  • 8 à 12 gekookte AA asperges
  • 12 à 16 stuks ravioli, gevuld met garnaal of crab
  • 50 gr. Hollandse garnalen
  • 1 dl. Hollandaise saus
  • 1 dl. room
  • 1 bakje Tahoon cress
  • Zout
Nieuws image
Stap 1

Kook de raviolis volgens gebruiksaanwijzing in gezouten water gaar.
Verwarm de Hollandaise saus en room, doe dit in een slagroomspuit, doe er een gaspatroon bij, schud en houd warm “au bain-marie”.

Stap 2

Opmaak:
Haal de asperges en ravioli uit het kookvocht.
Schep ze op voorverwarmde borden.
Spuit er de Hollandaise espuma bij, strooi er garnaaltjes en desgewenst wat julienne gesneden truffel over.
Garneer met Tahoon cress.

Recepten

Witlofsalade met quacamole, groene asperges en Seranoham

Klop de slagroom lobbig (yoghurtdikte) en roer er de appelazijn, mosterd, olie, peper en zout doorheen tot een dressing. Zet dit weg in de koelkast.[...]

Aspergesoufflé met Hollandse garnalen en zeekraal

Haal de pomodori-tomaten uit de olie en snijd deze in blokjes. Verwarm 1 eetl. olie in een koekenpan, samen met de ui en de asperges tot ze glazig za[...]

Asperges met krabkoekjes en tartaarsaus

Bereiding tartaarsaus: Roer de ingrediënten goed door elkaar en zet de saus weg in de koelkast.[...]

Alles recepten

Wist u dat...

De asperge een eigen aspergemuseum heeft.

Heb je een vraag? of wil je je opgeven voor de Asperge Wijnverkiezing?

Laat je bericht of aanmelding achter via het onderstaande formulier, dank.