- 300 gr. witte asperges
- 50 gr. Serranoham
- 150 gr. bloem
- 190 gr. Spa rood
- 25 gr. maizena
- 20 gr. bakpoeder
- 5 ml. olijfolie
- 4 stuks verse eieren
- 5 ml. vloeibare boter
- 150 ml. kookroom
- 50 gr. Seranoham
- 25 gr. sjalot
- 25 ml. witte wijn
- 100 ml gevogelte bouillon
- 50 gr. eiwit (gepasteuriseerd)
- 4 koppen van groene asperges
- 4 plakjes Seranoham gedroogd in de oven
- 1 bakje shisho purper
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.