- 1 kg. gekookte asperges AA
- 20 gr. boter
- Zout
- 2 kreeften van ca. 500 gr. elk
- 1 blaadje laurier
- 50 gr. wortel
- 40 gr. bleekselderij
- 1 theel. koriander zaadjes
- 1 mespuntje cayennepeper
- 100 gr. cantharellen
- 50 gr. wortel, in dunne reepjes
- 50 gr. bleekselderij, in dunne reepjes
- 1 eetl. roomboter
- 2 eetl. olijfolie
- 1 dl. gevogeltebouillon
- 50 ml. room
- 300 gr. tagliatelle
- 50 gr. Parmezaanse kaas
- 5 blaadjes verse basilicum
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.