Uitreiking oorkondes ‘Asperge Restaurant 2024’

Ieder jaar worden er zeven restaurants door een onafhankelijke en deskundige jury bezocht. Het betreft hier restaurants die aangesloten zijn bij het Brabants Asperge Genootschap. De hoogste drie genomineerden ontvangen een oorkonde en de winnaar de titel aspergerestaurant van het jaar. Het verschil tussen de winnaar en de overige twee genomineerde restaurants was dit jaar gering, maar we kunnen maar één winnaar uitroepen.
De eigenaren Huub en Cas en chef-kok Esther van Hotel-Café-Restaurant “Boer Goossens” uit Den Dungen mogen dit jaar de titel Aspergerestaurant 2024 voeren.

Nieuws image

Restaurant “De Hofkaemer” in Bergeijk ontving een oorkonde als genomineerd  aspergerestaurant 2024.
Het restaurant, wat hoofdzakelijk met streekproducten  werkt, is de trots Marnetta en Geert Braks.

Het derde genomineerde restaurant was Hermitage Boshuys in Oisterwijk.
Edwin en Marlou van Gijzen, en Meesterkok Ton van Oudheusden nemen de oorkonde in ontvangst.

Meer nieuws

Lees hier het laatste nieuws

Deelname verkiezing Brabantse Aspergewijn 2024

Het bestuur van het Brabants Asperge Genootschap nodigt u uit voor de openbare asperge wijnverkiezing 2024. Ook dit jaar kunt u weer een bijdrage leveren aan de verkiezing van d[...]

Nieuwsbrief januari 2024

Het bestuur van het Brabants Asperge Genootschap (BAG) wenst u een gelukkig en vooral gezond 2024. Dat het een mooi aspergeseizoen mag worden! Dit jaar gaat er een aantal zaken [...]

Winnaars van de Prijspuzzel 2023

De inzendtermijn voor het insturen van de oplossing van de prijspuzzel uit het jaarlijkse magazine Brabantse Asperges, van kop tot kuntje dé lekkerste is gesloten en[...]

Het Brabantse aspergeseizoen 2023 is officieel afgesloten.

Het Brabantse aspergeseizoen 2023 is op feestelijke wijze afgesloten met de traditionele: H O U D O E   A S P E R G E

Op maandag 26 juni jl. hebben we g[...]

Scholen kookwedstrijd 2023 te Haarlem

De scholen kookwedstrijd met als thema asperges voor horecastudenten, heeft na een afwezigheid van enkele jaren oa. door Corona dit jaar weer plaatsgevonden en was van hoog nive[...]

Het Brabantse aspergeseizoen 2023 is officieel geopend.

Het Brabantse aspergeseizoen 2023 is door de voorzitter van het Brabants Asperge Genootschap officieel geopend.

Tijdens een bijeenkomst van ruim 140 aspergeliefhebbers i[...]

De Lekkerste Asperge 2023 is bekend

Op 22 april heeft de proeverij plaatsgevonden voor de verkiezing van de “Lekkerste Asperge 2023”  van het Brabants Asperge Genootschap bij restaurant “Zin Inspratielab”[...]

De Proeverij voor de Lekkerste Asperge 2023

Het proefpanel bestond uit 7 personen welke afkomstig zijn uit: de Horeca, AGF-sector, aspergebranche, maar ook de “gewone” consument, had er een zware taak aan om uit de ve[...]

Aspergerestaurant 2023

Traditioneel is jaarlijks de verkiezing van het asperge-restaurant van het Brabants Asperge Genootschap. Door de Corona-pandemie en de sluiting van de Horeca is deze jaarlijkse [...]

De Aspergewijn 2023 van het Brabants Asperge Genootschap is gekozen.

Op maandag 27 februari heeft voor de 30e keer de verkiezing plaatsgevonden van de Brabantse Aspergewijn.

De verkiezing vond in een vernieuwde opzet plaat[...]

Alle nieuwsartikelen

Wist u dat...

Een bodemtemperatuur van +/- 20º optimaal is voor de groei.

Heb je een vraag? of wil je je opgeven voor de Asperge Wijnverkiezing?

Laat je bericht of aanmelding achter via het onderstaande formulier, dank.